Loading...
  • Stel een vraag
  • Examen doen wanneer het u uitkomt? Kies zelf de datum die het beste uitkomt!

    Inschrijven
  • In-company examens op uw eigen lokatie kan al vanaf 2 personen. Bereken nu eenvoudig wat dit kost

    Bereken in-company prijs

Worden voorgaande deelcertificaten of cijfers van andere examens afgenomen door Certoplan of ISAC geaccepteerd?

Voor de examens die ExamenBureau Installatietechniek afneemt, gelden dezelfde eind- en toetstermen als voor de andere examenbureau's. Deze zijn vastgelegd door het CCV en maakt het mogelijk dat de deelcertificaten van andere bureau's kunnen worden geaccepteerd.

Om hiervan gebruik te kunnen maken, zal de originele cijferlijst of deelcertificaat bij het afnemen van de examens meegenomen moeten worden. Na bepalen van de echtheid zal er een kopie van gemaakt worden. De deelexamens die afgenomen zijn, zijn geldig voor de periode dat het betreffende examenbureau heeft afgegeven. De geldigheid van deze deelcertificaten kan vervallen door veranderde regelgeving. In dat geval zal het beoordeeld wordt op de data van afname.

Bij ExamenBureau Installatietechniek geldt dat de deelcertificaten 2 jaar geldig zijn, vanaf de datum dat het examen afgenomen is. Bij examens die afgenomen zijn voor het examenreglement 6.5, zal er 1 jaar vermeld staan. Dit wordt met versie 6.5 met terugwerkende kracht aangepast naar 2 jaar.

Veel gestelde vragen