Loading...
 • Stel een vraag
 • Examen doen wanneer het u uitkomt? Kies zelf de datum die het beste uitkomt!

  Inschrijven
 • In-company examens op uw eigen lokatie kan al vanaf 2 personen. Bereken nu eenvoudig wat dit kost

  Bereken in-company prijs

Examen op locatie

ExamenBureau Installatietechniek bied ook de mogelijkheid om examens op locatie af te komen nemen. Heeft u meerdere kandidaten (minimaal 2) en heeft u de beschikking over een ruimte, die voldoet aan onze voorwaarden, waarin wij het betreffende examen af kunnen nemen, dan komen wij graag naar u toe.

Via de in-company calculator kunt u online bepalen hoeveel het kost om in-company een examen af te nemen. Vervolgens kunt u hier direct een offerte voor aanvragen.

Alternatief kunt u via info @ examenbureau-installatietechniek.nl een offerte aanvragen. Voor het maken van een offerte op maat ontvangen wij dan graag van u onderstaande informatie:

 • Welk examen het betreft.
 • Adres van de locatie waar het examen afgenomen zal worden.
 • Het aantal kandidaten dat zal deelnemen aan het examen.
 • De voorkeursdatum waarop het examen afgenomen zal gaan worden

U krijgt dan van ons een passende offerte toegestuurd en zodra u daarmee akkoord gaat, regelen wij verder alles voor. De kandidaten krijgen minstens 1 week voor aanvang van het examen onze uitnodiging toegestuurd. Bij de uitnodiging wordt tevens het examenreglement, de algemene voorwaarden en de examenopzet meegezonden. De kandidaat wordt geacht deze documenten te lezen en op de uitnodiging, door middel van zijn handtekening, dit te bevestigen. Tevens dient de kandidaat een geldig identiteitsbewijs te mee te maken zodat kan worden gecontroleerd of de juiste persoon deelneemt aan het examen. De uitnodiging zal na controle op de identiteit door ons ingenomen en gearchiveerd worden.

ExamenBureau Installatietechniek behoudt zich het recht voor, om in geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, het examen te annuleren en/of de examendata te wijzigen. Wij zullen, indien mogelijk, een alternatief bieden.