Loading...
  • Stel een vraag
  • Examen doen wanneer het u uitkomt? Kies zelf de datum die het beste uitkomt!

    Inschrijven
  • In-company examens op uw eigen lokatie kan al vanaf 2 personen. Bereken nu eenvoudig wat dit kost

    Bereken in-company prijs

Examen Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties

Het examen Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties is per juli jl. vervangen door de combinatie van BMI en OAI. Waar je voorheen twee examens moest doen, kan dit nu in één keer behaalt worden. Dit betekent echter niet dat het examen voor alleen BMI per direct niet meer beschikbaar is. Het CCV heeft hierbij aangeven dat het mogelijk moet kunnen zijn om Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie nog tot het einde van het jaar af te nemen.

Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties + Ontruimingsalarminstallaties

In de plaats van het Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties examen is er nu ook het Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties + Ontruimingsalarminstallaties examen. Dit examen combineert beide examens in 1, met een totaal van 40 vragen. Mocht het BMI diploma al zijn behaald, dan is het ook nog mogelijk om tot het einde van het jaar alleen het OAI examen af te leggen (20 vragen). Zo beschik je ook over de combinatie.

Voor degene die al eerder het Installatiedeskundige OAI diploma hebben behaald, maar nog geen diploma voor BMI hebben behaald, kan dit dus nog separaat tot het einde van het jaar. Maar het is ook mogelijk om het nieuwe examen af te nemen. Als je deze behaald, ontvang je naast het nieuwe diploma, ook nog het diploma Installatiedeskundige OAI.

Waarom BMI en OAI samen doen?

Voor wie nog niet beide diploma’s heeft, of nog niet het nieuwe Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties + Ontruimingsalarminstallaties diploma heeft, raden wij aan om deze nieuwe variant te nemen. Deze is afgestemd op de nieuwste schema's, en hiermee laat je dus zien op de hoogte zijn van de laatste regels.

Gerelateerde documenten